ellenofeliaaa.blogg.se
Jag är en glad tjej på 13år som bor i en liten by i Småland tillsammans med min familj. Jag går i 7an på högstadiet, där trivs jag väldigt bra! I min blogg kommer du få läsa om min vardag, vänner, foto och mycket annat! Hoppas att du tar dig tid att läsa ♥ Har du en blogg så kan du skriva en kommentar, så kan jag kolla in den! :D Ha de braa!

Lissabon- Uppe sen 3

 
Hejsan!
 
idag var det äntligen avfärd mot lissabon! Jag gick upp klockan tre och klockan 4 åkte vi till flygplatsen, sen dess har jag inte sovit. Jag är så himla trött, klockan är 19.50 just nu här och den känns mer som 10 eller något! det blir nog läggdags tidigt idag! Vi flög vid halv nio i morse, alla dehär tiderna, Lissabons tider,Sveriges tider och att vi har vridit tillbaka klockan en timme rör ihop det lite granna, men vid strax efter 12 (här i lissabon) var vi på tunnelbanan på vägar till hotellet, tog sin lilla tid innan vi hittade hotellet, det är en himla konstig stad..
varje gång vi reser så känns det inte riktigt bra precis när vi har kommit och första natten. Men det är innan jag känner till stället. 
 
Lissabon är liite likt San Fransisco, fast inte lika bra, haha. Vägarna är så sjukt ojämna, trottoaren är utav konstiga ojämna stenar och allt är backigt, vilket gör att jag hade sjuuukt ont i benen och fötterna när vi gick. Imorgon blir det gympadojor, inte converse! 
Även att det är söndag så var en del affärer öppna och det var fint väder (hela 25 grader stod det!!) och en massa folk som var ute och rörde sig, mysigt! Vi åt en riktig god pizza vid tre-tiden, haha! Sen strosade vi runder lite och sen gick vi och handla de lite i en mataffär, "supermercado" som det heter! 
 
Imorgon ska det vara sämre väder, kanske regn oxå, därför ska vi leta upp något shopping center och shoppa i morgon! Men jag tänker faktiskt hålla lite sovmorgon! 
 
jag kommer nog inte kunna bjuda på några bra bilder, ni får se när jag kommer hem! vi glömde en sak som man sätter i i ipaden för att ladda över bilder, det får bli som det blir! :)
 
förresten, jag hittade Victorias secret på flygplatsen, ööverlycklig!! :D
 
kraam! 
 

Dålig upptadering

 
bjuder på denna mindre fina bild..
 
Hej på er!
 
Förlåt för detta dåliga bloggandet! Jag har haft fullt upp och nästan glömt bort det.
Denna veckan är väldigt lugn, önskar att alla veckor var som denna. I morgon är det dock engelskaprov (vilket jag helst står över) det är grammatik, det som jag tycker är värst, jag har vääldigt lätt för det i svenskan och spanskan(än så länge i spanskan i alla fall) Som ni kanske förstår så ska jag tillbringa eftermiddagen till det. Jag ska även springa ikväll, strax innan 5 ska jag nog ut. Innan det mörknar, det är lite läskigt då, hehe.
 
I söndags var jag och familjen och shoppade hela dan! Jag hittade såå mycket, att man kan bli så glad utav att shoppa..
När jag får en stund över, imorgon eller på torsdag, så ska jag fota d kläderna hade jag tänkt!
Om mindre än en vecka åker jag och min familj till Lissabon, där ska vi fika mycket(de är känt för den goda fikan), shoppa lite och hitta på mycket annat roligt. Jag försöker övertala familjen att vi ska åka till ett zoo som ligger där, de har delfiner där, då kan man ju inte missa det!
 
Nu måste jag plugga engelska!
Kraam

Ut och springa!

en bild från i slutet utav 6an..
Hejsan!
 
Idag är det tisdag och det är faktiskt en lugn dag för mig! So och biologi proven är avklarade, det kändes inte heelt bra, men jag håller tummarna på det bästa! Det jag stör mig lite på, det är att det var en fråga på biologin som jag inte förstod riktigt, och nu i efterhand så har jag kommit på den, suck!
Nu i kväll ska jag kolla lite på kemin eftersom vi ska ha prov på fredag. Jag sak även kolla lite engelska och lite spanska.
 
Vid 5-tiden ska jag springa en runda. Jag sprang i söndags, då gick det såå himla lätt!! Jag hade tråkigt i söndagskväll, hela familjen var och tränade, så då tänkte jag vara duktig och springa en liten runda, jag hade tänkt en runda på kanske 3km, men det gick så himla lätt och jag kände mig inte alls trött eller något, så jag sprang på 1,5km till! Haha.. det lär dock inte gå lika lätt idag, det brukar ju gå sämre efter nån gång som man har sprungit, men jag ska verkligen försöka att komma igång nu!
 
Ha det bra!
Kraam

Onödiga frågor om mig

Hittade lite onödiga frågor, som kan vara kul att läsa, haha.
 
1: Vad heter du ? Ellen  
2: Ålder ? 13½
3: Vad har du för Hårfärg ? Rättså mörkbrunt.

4: Vad har du för Ögonfärg ?  Blåa!
5: Vilken är din Skostorlek ? 37/38
6: När fyller du år ? 27 April
7: Vad tycker du mest om hos dig själv ?utseende? Vet inte, typ håret och ögonen!
8: Vad är din Stjärntecken ? Oxe
9: Vad är Ditt lyckonummerr ?  17
10: Vem sov hos dig senast ? Emma, eller Olle, om han räknas, han är ju en hund! Hehe..

11: Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa ?  Min familj och Emma!
12. Vad har du för mobil? iPhone 4s svart
13. Favoritland? Typ USA eller London..
14. Favoritfärg? Ceris, vinröd, marinblå och typ vit..
15. Favoritbok? Flyga Högt
16. Vad gillar du minst med dig själv? Näsan och ansiktsformen
17. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan: Emma
18. Beroende av något? Typ godis och sötsaker, hihi..
19. Har du någon förebild? Typ Linda Blom, hon lever verkligen det livet som jag vill leva sen, www.lindablom.se läs hennes blogg!!
20. Vad vill du ha just nu? Hööstloov
21. Har du några syskon? Ja, en storasyster
22. Tränar du? Inte så mycket, men ska försöka att bli bättre!
23. När går du och lägger dig? Lite när jag vill typ, men jag går oftast och lägger mig mellan 21-22, äälskar att sova, hehe.
24. Är du nöjd med ditt liv? Ja, faktiskt! :)
25. Hur lång är du? Vet inte, men typ 168cm
26. Föredrar du att smsa eller att ringa? Smsa tror jag, men det beror på till vem det är och vad det är!
 
Ha de bra!
 En bild sen i typ vintras, innan jag tonade håret mörkare!
 
 

Måndagen den 14 Oktober 2013

 
Hej på er!
 
Då var det måndag igen! Jag har såklart varit i skolan idag, det var så himla segt att komma upp i morse.. jag kunde inte riktigt somna igår heller, jag tänkte för mycket på skolan och sånt. Idag har det varit en vanlig dag, jag och typ alla mina kompisar har köpt biljetter till ett jättestort disco en bit här ifrån, lite nervös är jag faktiskt, det är på fredag, men det blir nog riktigt kul!
 
I eftermiddag ska jag plugga till proven, so och biologi. Inte kul alls, men det måste göras, men sen är veckan ganska lugn faktiskt, sköönt!!
 
Om jag hinner och orkar så ska jag gå en riktigt lång promenad, jag sprang igår, vilket känns i benen idag, haha.
 
Men nu måste jag plugga!'
 
Kram ;)

Sprungit!! :)

Jag var såklart tvungen att smsa Emma efter att jag har sprungit! Haha..


Emma, sommar 2012- höst 2013

Sommaren 2012
 
Jag hittade några bilder ifrån sommaren 2012, jag tycker att hon har förändrats väldigt mycket på lite mer än ett år, det är inte säkert att ni ser skillnad lika mycket som jag, men jag ser en del. Hon har liksom smalnat av i ansiktet, eller hur?
 
 
Hösten 2013
 
 
 

Min helg...

 
Hej på er!
 
Nu har det varit helg igen, veckan går typ som måndag, fredag, måndag och fredag osv..
Men visst är det skönt med helg, det är rättså fullt upp i skolan just nu. Vi har 2 prov på tisdag och så. Jag börja tröttna lite nu, jag saknar de söndagarna som jag hade förr. Det var lugnt och skönt, jag satt på rummet och pysslade lite och hade ingenting speciellt att göra, bara saker som jag själv ville göra. Men nu för tiden är det inte så, på helgerna försöker jag ändå ta det lugnt och göra lite som jag själv vill, men jag har ändå alltid en "klump i magen" och har liksom en "press" på mig att de måste göras, vilket gör att jag inte riktigt njuter av att spela sims hela förmiddagen eller något liknande. Men nu är det bara 10 dagar i skolan, sen är det höstlov i en HEL vecka!
 
I fredags när jag kom hem så var Olle här, vi har passat honom hela helgen ♥♥ Vi lekte och myste! Så kul♥
Jag var riktigt trött i fredags, vilket blev att jag och olle sov som stockar i soffan, hihi.
I går (lördag) slappade jag lite på förmiddagen, sen gick jag och olle ut och räfsade löv, det är så kul när han springer runt lös och man kan lita på honom! Vi har en enormt stor bok (trädet då, haha) på vår framsida, vilket gör att vi har så sjukt mycket löv överallt nu, så det behövdes verkligen räfsas. I lördags eftermiddag var jag och Emma ute på en liten foto-runda, bilden ovan togs då. Det blev inte så jättemycket fotat, men det var en trevlig liten stund!
Idag har det inte hänt så mycket, jag har pluggat lite till proven och så. Ska försöka träna på något sätt idag, kanske gå en lång-runda och rensa tankarna eller något sånt.
 
Ha det bra♥

Kvällens middag! :)




Äntligen fredag! :D

Onsdag och ukulele!

Hej på er!
 
Idag är det onsdag vilket betyder att det bara är 2 dagar tills det är fredag! Idag har det varit en helt okej dag i skolan, lite tråkig dock. Vi hade matte-prov idag och jag vet inte riktigt hur det gick, känns inte jättebra.. men jag håller tummarna på att det gick bra, och det är matte-prov i morgon igen, då är det problem-lösningar, vilket jag r betydligt bättre på än att bara räkna masa tal!
 
Idag är det ukulele igen! Det brukar vara en gång i veckan, men nu har min ukulele/gitarr- lärare varit på utbildning i 2 veckor. Det ska bli så himla roligt att få spela igen!
Ukulelen slutar klockan 16,00, då blir det hem snabbt och göra läxor!
 
Vid 6-tiden ska jag och några kompisar kolla på när ett "band" spelar. De är ett år äldre än oss och går på vår skola, det kan vara kul och kolla på!
 
Nu måste jag göra läääxor!
Kram :)

Höst-Mode

1. Svarta Dr Denim-Byxor, 399kr hittar ni här!
2. Trikåleggings 99kr, hittar ni här!
 
3. Polotröja 199kr, hittar ni här!
 
4. Trikåtopp 149kr, hittar ni här!
 
5. Topp, tror att denna kommer ifrån www.Ginatricot.se, men är inte säker, la dit denna för någon dag sen!
 
6. Stickad Klänning 199kr, hittar ni här!
 
7. Känga 299kr, hittar ni här!
 
8. Känga 499kr, hittar ni här!
 
9. Gummistövel 349kr, hittar ni här!
 
Här har ni lite snygga höst kläder och skor!
 
 
 

Loka Pepparkaka

Nu har det kommit en ny vinter-smak till Loka, Loka Pepparkaka. Jag kan inte tro att den är så god, men jag måste smaka den! De kommer på så himlar många olika smaker på Loka, Jag har smakat Old School, jag har smakat jordgubb och kaanske choklad, jag tyckte inte om de!
Har ni smakat loka pepparkaka?
 
 
 

Skola

Heej!

Nu ska jag dra till skolan, blir rättså dålig upptadering idag, jag ska vara med Emma hela eftermiddagen och göra biologi, men nu måste jag cykla! :)

Godnatt!

Avslutar denna dagen med denna bilden! 
Kram! 

Matte..



Tåååkigt..

Måndag!

 
Hej på er!
 
Hoppas att ni har/ har haft en bra dag idag! Min dag har varit hel ok, lite dryg och så, det känns väl så, det är ju måndag?
 
Som sagt, i veckan har vi väldigt många prov och läxor, inte så kul direkt. I morgon har vi SO-prov/förhör, läraren säger att det är 12 busenkla frågor, men han säger kanske så för att vi inte ska vara nervösa. Jag ska i alla fall plugga på det sen, jag har inte ens börjat, hehe..
Jag ska även jobba i matte boken, har as mycket att göra, även att jag är bland de första i matteboken i min klass..
 
Denna veckan har jag bestämt mig för att vara nyttig, jag ska försöka att inte ta någon typ kaka eller så efter att jag har fikat, det är såå svårt att undvika när det står ett ballerina-kex paket i skafferiet..
Jag ska även försöka träna lite mer på  kvällarna. Tänkte googla lite på olika övningar som man kan göra hemma!
Jag kan dela med mig om jag hittar några bra!
 
Vi hörs senare!
Kram

Helg+ Dålig uppdatering

 
 
 
 
Hej på er!
 
Förlåt för denna dåliga uppdatering. Jag har fullt upp på vardagarna, läxor, skola mm..
Men jag ska försöka, jag ska göra lite tidinställt idag. Just nu är det så att alla prov börjar att komma, i veckan ska vi ha prov på so, biologi (eller det är ett förhör på biologin, det riktiga provet är den 15), Svenska, matte x2 osv..
Lite jobbigt när allt kommer på samma gång, men eftersom att jag har hängt med på lektionerna så kommer jag nog att klara det hyfsat bra.
 
I torsdags hade vi cykelorientering, som jag skrev i ett inlägg i förra veckan. Vi cyklade 3,5 mil och det gick rättså bra. Vi cyklade ute på landet, och vägarna var inte direkt "släta" om man säger så, det gick upp och ner, upp och ner hela tiden, jag hade en aning ont i rumpa och ben på kvällen. Men någon direkt träningsverk har jag faktiskt inte, det var lite jag kände i benen igår, men inget mer.
 
I helgen har jag inte gjort så mycket. I fredags kväll var mamma+pappa och jag hemma hos min kompis Julia. Mamma och pappa är väldigt bra vänner med hennes föräldrar och jag och Julia är också mycket bra vänner! Jag har känt Julia i typ hela mitt liv, hon föddes 3 dagar före mig, så mamma och Julias mamma träffades på BB. Dessutom bor vi väldigt nära , vi går dit på bara någon minut!
 
I går var jag trött och spelade sims den mesta delen utav dagen. På eftermiddagen tog jag och mamma me oss Olle ut i skogen så att han kunde springa lite löst, såå mysigt!
På kvällen åt vi god mat och somnade i soffan, hihi.
 
Idag har jag inga stora planer heller. Jag ska göra några tidsinställda inlägg, göra läxor, kanske träna och duscha. Jag hade velat träffa Emma en stund, men jag vet inte om jag hinner det. Min morbror ska komma hit på fika och jag tror att han tar med sig sin familj, mina 2 kusiner och deras mamma.
 
Är det något ni vill att jag ska blogga om eller har andra tips till mig så är det bara till att kommentera!
 
 
Kraam!
 
 
 

Victoria's secret

Victoria's secret har verkligen blivit populärt! Alla som jag känner (i min ålder och tjejer då) har minst en body mist från vs. SJälv har jag en, Pure Seduction och min syster har en, secret craving.
De luktar såå gott och jag vill enkelt ha alla! Innan så var det väldigt svårt att få tag på de, men nu säljs de på väldigt många sidor på nätet, i ett shoppingcenter här i Sverige, på Kastrup mm.
Det finns sjukt mycket vs saker på http://www.nordicfeel.se/ <------
Där kostar de 119kr, och det är fraktfritt!
 
Jag ska snart beställa därifrån, då ska jag beställa aqua kiss och mango temptation!
Men jag ska nog vänta tills efter höstlovet, för att vi ska nog åka till Lissabon då, och vi åker från Kastrup, så jag ska köpa i affären där då!!
 
Har ni någon? :)
 
Kraam