ellenofeliaaa.blogg.se
Jag är en glad tjej på 13år som bor i en liten by i Småland tillsammans med min familj. Jag går i 7an på högstadiet, där trivs jag väldigt bra! I min blogg kommer du få läsa om min vardag, vänner, foto och mycket annat! Hoppas att du tar dig tid att läsa ♥ Har du en blogg så kan du skriva en kommentar, så kan jag kolla in den! :D Ha de braa!

Beställt..

Denna Odd Molly känningen beställde jag på www.nelly.com. Den kostade 1395kr. Men när jag köpte den kostade den 1100kr, för att det var 15% rabatt! Hoppas att den passar.
 
Jag köpte även ett par Vans för 649kr, fast jag fick rabatt där med! Haha, så bra! Pappa hade 17% rabatt på Zalando.se!

Våffeldagen♥

Hejsan!
 
Idag är det våffeldagen! Ska ni äta våfflor? Jag tänkte göra det sen, får ju passa på :)
Det snöade precis! Men sån tur gick det över i regn. Det ska ju vara fint väder, varmt o sol! Det kommer väl snart♥
 
Det är faktiskt en väldigt lugn vecka för mig! Så skönt♥ De ända läxorna vi har är fysik, biologi o spanska! Biologi o spanska tycker jag är väldigt roligt därför går det rätt snabbt.
Eftersom att jag inte har mycket läxor tänkte jag att träna idag, det finns så himla många bra videos på youtube. Jättebra! Får kolla efter något bra sen :) Jag kan länka de sen ;)
 
Nu måste jag göra läxorna!
Hejdå♥
 

Tillbaakaa..

Hej på er!
 
Nu är jag tillbaka igen och ska försöka att börja blogga lite igen ;)
 
Jag har precis målat naglarna och ska snart cykla till musik-lektionen. Jag börjar 20 över så får nog börja fixa mig nu.
I alla fall, måndag igen! Helt okej, för i veckan vet jag att det kommer roliga saker!
Igår beställde jag ett par rosa Vans!! Längtar tills jag får de♥ De kommer nån gång mellan ons-fre! Jag beställde d på Zalando. Igår beställde jag även en rosa Odd Molly klänning på Nelly! Spännande..
 
Jag hinner tyvärr inte blogga mer nu! Måste cykla, hör av mig sen ♥♥♥♥