ellenofeliaaa.blogg.se
Jag är en glad tjej på 13år som bor i en liten by i Småland tillsammans med min familj. Jag går i 7an på högstadiet, där trivs jag väldigt bra! I min blogg kommer du få läsa om min vardag, vänner, foto och mycket annat! Hoppas att du tar dig tid att läsa ♥ Har du en blogg så kan du skriva en kommentar, så kan jag kolla in den! :D Ha de braa!

2a Advent♥☻

Hejsan!
 
Denna söndagsförmiddag har bestått utav papparkaksbak! Nu har vi flera burkar fyllda med pepparkakor, dock är det så att degen är mycket godare☻.
 
Nu är mormor o morfar här och snart tror jag att farmor och farfar också kommer, vi får se. Mamma hämtade olle innan. Det har snöat sjukt mycket hela förmiddagen, men nu har det gått över i regn.
 
Ikväll (och en stund i eftermiddag) måste jag plugga till de 3 kommande proven.
Jag är sååå spänd över biologi provet som vi ska få reda på på tisdag.
 
Måste plugga vidare nu!
Kram ♥
 

Body Shop adventskalender- Lucka 5♥

 
 
 
Äntligen kom det en Body Butter, som luktar Choklad! Den luktar godare än vad man kan tro, bara man inte tar för mycket, de har ändå en ganska stark lukt. I denna finns det 50ml. Det finns en storlek större, det kanske finns en sån i en annan lucka? Vem vet :)
 
 

Body Shop adventskalender- Lucka 4♥

I denna lucka, lucka 4 fanns det en Handtvål med Alovera i! Den luktar mycket gott och gör så att händerna inte blir torra så lätt. I denna flaskan finns det 60ml.
Jag höll på att testa kamerans funktioner på denna blid. Svartvitt foto där bara gröna detaljer syns.
 
 

Lördag

Min bebis♥
Hejsan!
 
Då var det lördag, skönt! Biologi provet är över och kändes faktiskt riktigt lätt, hoppas att jag lyckas att få ett B eller A! Nu har jag "bara" 3 prov till, tisdag, onsdag och torsdag ligger de på, jippie...
Men denna veckan är den sista riktiga veckan, sen är det bara en vecka till då det blir mest julmys, sen tänker inte jag komma till skolan förens den 8 Januari 2014.
 
Nu i slutet av veckan har det varit storm som ni säkert har märkt eller hört. Den första snön har även lagts sig här i hålan! Olle är här idag och vi har varit ute och busat och myst, snart ska jag och mamma och Olle gå en runda. Nu är det är så kallt för honom har han en liten kappa på sig, som han verkligen inte gillar. Han blir jättesur när man sätter på den på honom! Så söt är han ♥
 
Jag har inte haft tid att fota och visa sakerna som jag fått i adventskalendern denna veckan, men nu kommer alla komma på en och samma gång, haha.
 
Hörs senare♥

Body Shop adventskalender- Lucka 3♥

 
I lucka 3 fanns ett par Vita Skrubbhandskar!
Finns inte mycket att berätta om de, men de verkar bra så man kan skrubba sig ren med de och duschtvålen som jag fått tidigare!
 
 
 

Fullt upp!

En bild som jag tog på emma i oktober!
 
Hejsan!
 
De här 2 dagarna har jag haft fullt upp, det är därför ni inte fått se vad jag fått i adventskalendern i lucka 3&4, de ska ni få se, antagligen i morgon!
 
I går, direkt efter skolan åkte jag mamma och pappa till Ikea och lite andra affärer och shoppade. Jag köpte lite pynt till rummet och lite nya kläder med. Det var mysigt!
 
I dag har jag spelat ukulele och sen har jag bara pluggat engelska och biologi. På fredag är det biologiprov, trååk!
Men jag har varit duktig idag, så jag hoppas att det blir lite lugnare imorgon.
 
Jag skriver med imorgon, kram♥

Body Shop adventskalender- Lucka 2♥

 
I dagens lucka, lucka 2 fanns det en Alovera Ansiktstvål!
 I denna så är det 60ml. Det är en tvål för "känslig" hud. Det är alovera iden, vilket gör att den både luktar och gör gott.
 

Body Shop adventskalender- Lucka 1♥

Igår var det 1  december, då öppnades lucka 1 i adventskalendern i den fanns en Tvål med doft av Honung!
 Den luktar väldigt gott. I flaskan finns det 250ml.
 
 

The Body Shop- 24 Days of Joy

i
Igår överaskade mamma mig och Ebba med en Body shop- adventskalender! Jag blev så himla glad!!
Det finns 3 storlekar och olika värde i varje. Vi fick den som var störst för att vi ska dela på den. I denna så finns det saker från body shop med värde för 2400kr. Suuuperglad!
Jag ska visa alla saker ♥
 
 
 

♥1 December♥

Nu är december här! Såå kul. Jag älskar denna månaden, snön (som förhoppningsvis snart kommer) julklappar, träffa släkten, alla ljus och fina stjärnor, det är såå mysig!
 
Denna veckan har det blivit dålig uppdatering, det är för att min dator har virus så jag har inte vågat använda den. Men idag ska pappa kolla vad det är för virus och ta bort det. Jag är väldigt fotosugen, men jag vet inte riktigt vad jag ska fota..
Jag kommer nog på något!
 
Idag är det julmarknad som jag Maja Emma och antagligen Linus ska gå på! Det ska bli mycket mysigt, sen ska jag hem och dricka glögg♥
 
Nu ska jag fortsätta baka saffranskrans!
 
Kram